• + 90 342 3172600

“DEPREM BÖLGESİ ZİRVESİ” DESTEKLERLE BÜYÜYOR: TÜRKİYE’DE İSVİÇRE TİCARET ODASI DERNEĞİ Zirve Boyunca ve Sonrasında Bilgisayar Dağıtım Desteği Sağlayacak
DEPREM BÖLGESİ ZİRVESİ’ne, TÜRKİYE’DE İSVİÇRE TİCARET ODASI DERNEĞİ destek sağladı. TÜRKİYE’DE İSVİÇRE TİCARET ODASI DERNEĞİ Zirve boyunca panellerde deprem bölgesi için dinleyicilere bilgisayar hediye edecek. Ayrıca, deprem bölgesinde öğrencilerin bilgisayar ve kariyer ihtiyaçlarını karşılamak için kariyer günleri yapacak olan dernek, Zirve boyunca farklı saatle de bilgisayar hediyesi desteği verecek. Zirve sonrasında da üyeleri ile birlikte 21-22 Şubat tarihlerinde de Gaziantep’e gelecek olan İsviçreli Firmalar öğrencilere; teknoloji, bilgisayar, staj, kariyer ve İntörn Mühendislik desteği verecekler. Dernek, 15-16 Şubat 2024 tarihlerinde 2 gün boyunca hem “Deprem Bölgesi Zirvesi”ne  destek verecek hem de 22 Şubat tarihinde GAUN-Mühendislik Fakültesinde “Kariyer Günleri Paneli” ve “İntörn Mühendislik Bilgilendirmesi” yapacaktır.

 

“DEPREM BÖLGESİ ZİRVESİ” EN DEĞERLİ HEDİYESİ, ZİRVE ESNASINDA HAZIRLANACAK
“DEPREM BÖLGESİ ZİRVESİ”nin kuşaktan kuşağa devredilecek en değerli hediyesi, Zirve esnasında hazırlanacak. Konuşmacılar ve dinleyiciler tarafından birbirleri için hazırlanacak. Bilim insanları ve konuşmacılar salonda bulunan dinleyiciler için kendi imzaları ile baret hazırlarken aynı şekilde dinleyiciler de konuşmacı ve bilim insanları için kendi imzalarını attıkları baretleri hediye edecekler. Zirveye katılan konuşmacı ve bilim insanları tarafından Zirve esnasında imzalanacak olan 4 adet baret katılımcılara hediye edilecek. Aynı zamanda dinleyiciler de o esnada kendi imzaladıkları baretleri konuşmacı ve panelistlere hediye edecekler. Mühendislik Fakültesi’nin bir geleneği olan “İmzalı Baret” takdimi Zirve’ye konuşmacı olarak katılan Prof. Dr. Naci Görür, Haluk Levent, Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu, Prof. Dr. Ebru Şalcıoğlu, Prof. Dr. Şükrü Ersoy ve diğer 30 panelist tarafından imzalanarak Zirve boyunca yapılacak çekilişle dinleyicilere hediye edilecek. Aynı şekilde, konuşmacı ve panelisteler de salondaki dinleyicilere baretlere attıkları kendi imzaları ile kendi hediyelerini sunacaklar.